Quaresma, Portekiz basınına ateş püskürdü - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Quaresma, Portekiz basınına ateş püskürdü

Share This

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma ülkesinde dövmeleriyle ilgili yapılan bir habere kendi instagram hesabından yaptığı paylaşımla gazeteye tepkisini gösterdi.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma neden gözyaşı dövmesi yaptırdı?

Portekizli yıldızın sağ gözünün altına yaptırdığı dövmenin anlamı çok uzun süredir merak ediliyor ve 33 yaşındaki oyuncu bu konuyla ilgili "Oyun stilimi değiştirirsem kendime güvenimi kaybederim. Milano'da böyle oldu. Oyundan zevk almayı unuttum. Bir sabah kalktım ve ağlamaya başladım. Yıllar sonra yaptırdığım gözyaşı dövmesini oyundan çok zevk aldığımı hissettiğim an ağladığım o günleri unutmamak için yaptırdım." açıklamasını yapmış olsa da farklı teoriler ortaya atanlar da var.

Portekiz'deki tabloid gazetelerden Corrieo da Manha, yıldız oyuncunun kardeşi Alfredo'nun kendisine ihanet etmesi nedeniyle, ilişkilerinin bittiğini ifade eden bir dövme olarak gözyaşı dövmesini tercih ettiğini iddia etti. Gazeteye göre Alfredo, Quaresma'nın ortağı olduğu restorandan para çaldı ve bu durum, ilişkileri kopardı.


QUARESMA SERT ÇIKTI

Beşiktaşlı kanat oyuncusu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gazetenin bu haberini sert bir dille yalanladı. "Kardeşimin, Bairro Alto'da sahip olduğum restoranla finansal olarak hiçbir ilişkisi yoktur" diyen Quaresma, gazetenin haberini "tamamen yalan" olarak nitelendirdi.

Gazetenin sadece rating kaygısıyla büyük bir yalan uydurduğunu ifade eden Quaresma, "Gazetecilikte de tıpkı futbolda kaleciyle karşı karşıya kalındığı gibi, yüz yüze gelerek gerçekleri öğrenirsiniz, 'kaynaklara göre' diyerek değil." dedi.

Kaynak: Goal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder