Şenol Güneş: Aboubakar'ın en büyük eksiğini açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş: Aboubakar'ın en büyük eksiğini açıkladı!

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.


İşte Güneş'in maç sonu açıklamaları:

BÖYLE BİR TAKIMI YENMEK KOLAY İŞ DEĞİL

"Rakip dirençli ve moralliydi. İyi oyuncularıda var. Oyun anlayışlarıda güzeldi. İyi başladık. 2-0 yakaladık 3-0 da olabilirdi. Kaçırdığımız golün ardından golü yedik. O gol bize yakışmadı. Allah'tan 2.golü yemedik. İkinci yarı daha fazla gelmesini bekliyorduk. Bizde skor avantajını koruduk. Seyircinin olağanüstü desteği vardı. Oyunda bazen kopmalarda oldu. Oyun kalitesi olarak ilk 5'e girecek bir takım ile oynadık. Sonuçlar gelmediği için moral sıkıntıları var. Mehmet Ekici gibi Yusuf gibi kaliteli oyuncuları var. Bugün çekindiğimiz bir maçtı. Oynadığımız en zor maçtı. Herşeye rağmen galibiyeti hak ettik. Böyle bir takımı yenmek kolay iş değil " dedi.

ABOUBAKAR'IN BANA GÖRE EN BÜYÜK EKSİĞİ...

" Aboubakar'ın durumu tartışılabilir ama bana göre en büyük eksikliği boş alanlarda daha fazla pozisyon bulmalıydı. İkinci yarıda özel beceresi ile pozisyon buldu. Eleştirim oradan. Genç bir oyuncu, eksikleri var. Gol atınca öne çıkıyor, kaçırınca eleştiriyoruz. Lig böyle devam edecek" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder