Beşiktaş -8 derecede tarihe geçecek - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cumartesi akşamı oynanan zorlu derbi sonrası Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçmek için yarın Kiev deplasmanına hareket edecek olan Beşiktaş'ı Ukrayna'da inanılmaz bir soğuk ve hafif kar yağışı bekliyor.


Beşiktaş, Salı gecesi Şampiyonlar Ligi B grubunda grup maçlarının sonuncusuna çıkıyor. Yarın saat 13.00 itibarı ile Ukrayna deplasmanına hareket edecek olan siyah beyazlılar'ımızın ise Benfica ile Napoli arasında oynanacak maçın sonucuna bakmayıp, maçı kazanmaktan başka hiçbir çaresi yok.

Ancak alttan ısıtmalı olan Kiev'in stadyumuna rağmen şehir içinde maç saatinde beklenen hafif kar yağışı ve inanılmaz soğuk, Beşiktaş'ımızı olumsuz etkilemesi beklenen durumlardan. Karşılaşmanın başlayacağı saatlerde -8 derece soğuk olması beklenen havanın -12 derece'ye kadar düşeceği'de meteorolojiden gelen haberler arasında.

Maçlarını NSK Olympiyskiy stadyumunda oynayan Dinamo Kiev ile Vodafone Arena'da oynanan ilk maçta berabere kalan Beşiktaş, Kiev'e varmasının ardından Türkiye saati ile 21.00'de son çalışmasını yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş ise yine Türkiye saati ile 20.30'da maç öncesi son basın toplantısını düzenleyecek.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN YENİ FENOMENİ

Hafta sonu oynanan ve 0-0 berabere biten zorlu Fenerbahçe maçında yenilmezlik ünvanını koruyarak Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçına çıkacak olan siyah beyazlılarda Caner Erkin, Anderson Talisca, Aras Özbiliz ve Şampiyonlar Ligi için verilen listede ismi bulunmayan Ömer Şişmanoğlu dışında eksik bulunmuyor.

Beşiktaş eğer Salı akşamı saat 22.45'te başlayacak mücadelenin sonunda sahadan galibiyet ile ayrılırsa diğer maçın sonucuna bakmadan gruptan çıkmayı garantileyecek. Kartal bu anlamda zaferle maçtan ayrılacak olursa Türkiye'de ki iklim şartları düşünülürse Ukrayna'da -8 derecede tarihe geçecek.

Siyah beyazlı taraftarlar karşılaşmayı TRT1 ekranlarından şifresiz olarak seyredebileceklerdir.

Siyahlabeyaz Özel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder