Akatlar Arena'da sıkıntılı dakikalar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FIBA Şampiyonlar Ligi 2. karşılaşmasında Akatlar Arena'da karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Karşıyakalı taraftarlar arasında tırmanan gerginlik neticesinde hakemler soyunma odasının yolunu tuttu.


Maça saatler kala tribünleri dolduran her iki takımın taraftarı da başlama düdüğü ile coşkusunu arttırmış ancak dakikalar geçtikçe bu coşku yerini gerginliğe bıraktı. Her iki taraftanda atılan ses bombaları ve sözlü sataşmalar neticesinde tribünlerde fiziksel temasında gelmesi üzerine güvenlik güçleri Karşıyakalı taraftarları Akatlar Arena'nın koridor bölümüne alarak tribünleri boşaltırken maçın hakemi oyuncuları soyunma odasına göndererek güvenlik birimlerinden gelecek habere göre devam edip etmeme kararı alacaklarını belirtti.

Maçın ilk periyodunun bitimine 1:50 kala ve skor 20:19 Karşıyaka'nın lehine devam ederken gelişen tribün olayları nedeni ile soyunma odasına takımları davet eden maçın hakeminin şuan emniyetin kararını beklediği öğrenildi. Ayrıca maçın devam etmesi durumunda tüm tribünlerin boşaltılacağı da Akatlar Arena'da taraftarlara anons edildi.

Maç tribünlerin sakinleşmesi, polis koridorunun kurulması ve takımların sahaya dönmesi ile tekrar başladı.

Siyahlabeyaz Özel


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder