"Bizi örnek alsınlar ozaman taraftarları maça gelir" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Olympiakos maçının ardından Kayseri maçında attığı 2 golle son dönemde performansı yükselen Aboubakar'ın bonservisinin Porto'dan alınıp alınmayacağıyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Çebi diğer rakiplerinin de yönetim anlayışlarını değiştirmesi gerektiğine değindi.

Tecrübeli yönetici, "Planlama mayıs sonunda kendini gösterir, o gün herkes öğrenecek. Bugünün konusu değil. Aboubakar'ın Afrika'dan döndükten sonra çıkışı var. Ama bir kişinin iyi olması çözmüyor, hep beraber iyi olmalıyız" yorumunu yaptı.

DİĞERLERİ BİZİ ÖRNEK ALSIN
Ahmet Çebi, rakiplerinin seyirci sayılarının yüksek olması için Beşiktaş'ın örnek alınması gerektiğini vurguladı. Çebi, "Takımlarının statlarının dolması için yöneticilerinin muhlis olmasında fayda var. Kızgın tavırlarla taraftarı yanınıza alamazsınız. Biz Beşiktaş olarak taraftarımıza kırıcı bir davranışımız olmamıştır. Bizim yönetme şeklimizi örnek alırlarsa, bizim kadar taraftar çekeceklerdir. Taraftar artık kızgınlık ve kavgadan hoşlanmıyor" dedi..

Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder