Fatih Terim'den geri vites - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'ni Roma kulübünün kazanması ile ilgili İtalyan basınına yaptığı açıklamaların Türkiye'de Beşiktaş taraftarlarının üzerinde yarattığı olumsuzluk üzerine BJK Tv'ye bağlanarak konu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü ve Teknik Direktörü Fatih Terim'in İtalya'da La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamalar Beşiktaş taraftarının tepkisini çekmişti.

Gazetede yer alan haberde Terim'in, "Spalletti'yi seviyorum. Roma'nın oyun tarzını beğeniyorum. Umarım UEFA Avrupa Ligi'ni kazanırlar." sözleri yer almıştı.

Bu açıklamalarının tepki çekmesi üzerine BJK TV'nin canlı yayınına bağlanan Fatih Terim, "Beşiktaş taraftarı beni iyi tanır, duygularımı da iyi bilir. Ben bu sözleri İtalya şampiyonluğu için söyledim. Roma, Avrupa Ligi'ni kazansın demedim. La Gazzetta dello Sport'a da haberi düzeltmelerini söyledim. İki saatlik sohbette söylediklerimin arasından bir kısım cımbızla çekilmiş ve önüne de 'Umarım' eklenmiş." dedi.

"Kalbim Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasından yana." diyen Terim, şöyle devam etti: "Ben o sözleri söylesem, kimseden çekinmeden söyledim derim. Ama böyle bir şey söz konusu değil."

Kaynak : Goal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder