Olimpiakos maçından yorgun dönmüş dinlenmeye dahi vakit bulamamış bir Beşiktaş, Sergen Yalçın ile farklı bir hava yakalamış diri Kayseri spor maçında oldukça zorlandı yorumunu yapan Kaan Süer, lig ikincisinin ve renklilerin kazandığı bir haftada 2 puan kaybetmenin can sıkıcılığını yazdı
Lig ikincisinin ve renklilerin kazandığı bir haftada 2 puan kaybetmek can sıkıcı. Zaten yapılmak istenen de buydu. Şimdi o başrollerin baronlarına soralım oldu mu şimdi istediğiniz? Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın, renklileri ne kadar iterseniz itin, belediyeden yarattığınız takımı yukarıda tutun istediğiniz kadar ama bu takım bu sene seve seve şampiyon beyler. Bu maç temposunda böyle kayıplar olağan, önemli olan bir an evvel eskiye dönüp seriye devam etmek. Şimdi sıra Antalyaspor maçında, bu maçla tekrar galibiyet serisine başlayalım. Tabii Antalya maçına ayrı bir parantez açmak lazım; ligin sevilen kendince mücadele eden takımlarından biriyken Eto’o konusunda sergilediği tavır ve Antalyaspor yönetiminin tesis açılışında Beşiktaş yönetimine yaptığı ayıpla itici hale gelen bu takımla oynayacağımız mücadeleye bu olanları unutmadan hazırlanmak lazım.
Ligi bir kenara bırakarak perşembe günü oynayacağımız UEFA mücadelesine gelecek olursak eğer; Marcelo’nun durumu henüz belli değil ancak savunma bloğu için denge bir isim oynayacak gibi de gözüküyor. Yunanistan’da alınan sonuç tur için yeterli gibi gözükse de Olimpiakos’un dış saha takımı olduğunu unutmamak lazım. İnönü Stadı'ndaki kazanma alışkanlığına devam ederek dengeli bir şekilde ciddiyeti elden bırakmayan bir Beşiktaş bu turu da rahatlıkla geçecektir. Perşembe günü takımımızı ekranda ve statta maç sonuna kadar destekleyerek hem geçmiş lig maçını unutturmalı hem de bu turu atlatmalıyız. Beşiktaş’ımıza başarılar.
Kaan Süer / Siyahlabeyaz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder