Kara Kartal'ın Dortmund seferi başlıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Geçtiğimiz günlerde Emre Mor'un siyah beyazlı takıma transfer olması ile ilgili çıkan haberlerin ardından Beşiktaşlı yöneticilerin gelecek sezon için 2. Almanya seferi başlayacak gibi gözüküyor.


Yeni sezonun süper kadrosunu kurmak için bitime 9 hafta kala hareketli günler yaşayan Beşiktaş'ın Almanya'da Mario Gomez'in ardından Emre Mor ve Nuri Şahin ilede temaslarda bulunduğu haberleri çokça gündeme gelmeye başladı.

Borussia Dortmund’un ve milli takımın yıldızı Emre Mor ile Nuri Şahin’e siyah beyazlı formayı giydirmek için uğraş verdiği söylenen yöneticilerin bu iki oyuncu içinde kiralama formülünü kullanacağı gelen bilgiler arasında

Atiba'nın ilerleyen yaşı, Tolgay Arslan'ın olası bir takasta kullanılması, Oğuzhan Özyakup'un ise yüksek bir bedelle sezon sonu Avrupa'ya transfer olma ihtimalinin fazlalığı gelecek yılların hesabını şimdiden yapan Beşiktaş Yönetimi’nin transfer çalışmalarına erkenden başlamasına neden oldu. Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası Dortmund'da düzenli bir şekilde forma giyme şansını kaybeden ve teknik adam Thomas Tuchel’in kadro öncelikleri arasında yer almadığı için mutlu olmayan Nuri Şahin ile Türk Futbolu’nun son dönemde belkide en gözde isimlerinden biri olan Emre Mor için çalışmalarda bulunan siyah beyazlıların 2 futbolcuyu da kiralık olarak kadrosuna katmak için düğmeye bastığı öğrenildi. 

Sadece 15 maçta daha çok kenardan gelerek Dortmund forması giyme şansı bulan Emre Mor'un dün menajeri Muzzy Özcan'ın yaptığı açıklamaların sonrasında ise siyah beyazlıların konu hakkında girişimde bulunmadığı ancak ilerleyen günlerde her iki futbolcu içinde teklifte bulunacakları iddia edildi.

Siyahlabeyaz