Konstantinapolis'in fethi demişlerdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dün akşam oynanan ve Beşiktaş'ın 4-1'lik muhteşem zaferi ile sonuçlanan çeyrek final mücadelesi öncesi Yunanistan basını attığı manşetlerle adeta turu geçen tarafın kendileri olacağına inanmıştı.


Yunanistan'ın en tirajlı gazetelerinden biri olan Gazzetta, Olympiakos takımının İstanbul'da Beşiktaş karşısında çıkacapı maçın öncesinde, "Konstantinopolis'in fethi için" manşetleri atmıştı.

Kendi liginde şampiyonluklar yaşamasına rağmen yaklaşık 15 senedir  Mart sonrası performansının çok etkili olmadığına dikkat çeken gazete rövanş mücadelesine "Konstantinopolis'in fethi için" başlığını atmasının ardından Olympiakos'un Ansarifard, Cambiasso ve Seba ile Beşiktaş'ı devireceklerini iddia etmişti. Hatta Ansarifard'ın son maçlarda attığı goller ve asistler ile Olympiakos'un İstanbul'da yıldızlaşacak oyuncusu olduğu yazılmıştı.

Ayrıca Gazetta, bir önceki son 32 turunda kendi evinde Osmanlıspor ile 0-0 beraberlik yaşamasına rağmen Ankara deplasmanında 3-0 'lık skor ile turu geçtiklerini okuyucularına hatırlatmıştı.

Bilindiği gibi dün akşam Vodafone Arena'da Beşiktaş rakibini 39. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen 4-1'lik muhteşem bir skorla yenerek Avrupa arenasınn dışına itmeyi başardı...

İŞTE GAZZETTA'NIN MANŞETİ

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder