Olympiakos kafilesine Beşiktaş taraftarından sataşma - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dün Vodafone Arena'da gerçekleştirilen Olympiakos antrenmanının ardından takımın stattan ayrılmaya hazırlandığı esnada yaklaşık 50 kadar Beşiktaşlı taraftarın Yunan kafilesine sataştığı iddia edildi.


Beşiktaş ile Olympiakos arasında oynanacak olan son 16 turu ikinci karşılaşmasının gerginliği maça bir kala başladı. Olympiakos kafilesi İstanbul deplasmanını ve maçın siyah beyazlı taraftarı önünde ne kadar zor geçeceğini maçtan önceki gece farketti. Yunan basınında yer alan habere göre Olympiakos takımının Vodafone Arena'daki antrenmanının ardından 50 kadar siyah beyazlı taraftarın stad önünde toplandığı belirtildi. Kafilenin staddan ayrılması esnasında ise futbolcular ile teknik direktör Vasilis Vouzas'a bu gruptan sataşmalar olduğu iddia edildi.

Zorlu maç öncesinde Teknik direktör Vouzas ve futbolcuların, Beşiktaş taraftarının moral bozmaya yönelik bu tavırlarına aldırış etmemeye çalıştığı, bu geceki maça olan konsantrasyonlarını bozmak istemedikleri için tepki vermeden stattan ayrıldıkları iddia edildi.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder