Beşiktaş'ın Olympiakos 11'i belli oldu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda İstanbul'da oynanacak maç için avantajlı skoru Olympiakos deplasmanında yakalamak isteyen Beşiktaş'ın sahaya çıkacak olan 11'i belli oldu. 




Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım olarak kalan Beşiktaş, bu akşam daha önce Osmanlıspor'un karşılaştığı ancak elendiği Olympiakos ile son 16 turunda tarihi bir maça çıkmaya hazırlanıyor.

Olympiakos maçı 11'i belli oldu
Rövanş için avantajlı bir skor elde etmek isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş, kadroda sürpriz bir karara giderek forvette Aboubakar'ı tercih etti. Orta sahada ise uzun süredir ilk 11 oynamayan Tolgay'a Oğuzhan Özyakup'un yerine görev verdi. Orta ileri üçlüsünü neredeyse hiç bozmayan Güneş, Quaresma, Babel ve Talisca ile rakip defansı zorlaması bekleniyor. Ayrıca Fabri, Marcelo, Adriano, Atiba ve Quaresma da Şenol Güneş'in değişmezleri olarak Olympiakos karşısında sahadaki yerlerini alacak.

Türkiye saati ile 23:05'te Karaiskakis Stadyumu'nda başlayacak olan çeyrek finale yükselme mücadelesinin ilk ayağı için kafile ile birlikte Yunanistan'a gelen Ersan Adem Gülüm ile uzun süren sakatlığının ardından ilk kez kadroya alınan Caner Erkin maç kadrosunda olmayacaklar.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALACAK! NASIL MI?

İşte Yunanistan deplasmanında Şenol Güneş'in Olympiakos karşısında sahaya süreceği Beşiktaş'ın 11'i: Fabricio Agosto Ramirez, Gökhan Gönül, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel ve Vincent Aboubakar

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder