Vodafone Arena'da zaferi getiren üç sihirli an... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İnanılmaz bir zafere imza atılan Vodafone Arena'da Beşiktaş'ın 2-1 önde olmasına rağmen Aboubakar'ın kırmızı kartı ile zora giren maçı döndüren 3 sihirli an vardı.


Kareografi'nin anlamı
Günler öncesinden hazırlanan ancak bir sır gibi saklanan kareografi ile maça başladı Beşiktaş. Futbolcuların sahaya çıkması ile göğe çekilen büyük pankart ve üzerinde yazan "Fight For Us" yazısı Stockholm'a gözünü diken oyuncuları işaret ediyordu. Bu belkide gelecek zaferin birinci işareti idi.

Stad anonsu herşeyi değiştirdi
Son 16 turunda 1-1'in rövanşında kendi sahasında galibiyet ile turu geçmek isteyen siyah beyazlılarda Aboubakar'ın ilk golü atmasına rağmen sorumsuzca hareketi ile 39. dakikada rakibine kafa atarak oyundan atılması herkesi şoke etti. Kırmızı kartın ardından o ana kadar oynamayan Olympiakos'un maçı 2-1'e getirmesi ile Beşiktaş'ın takım oyununda düşme kendi alanında sürekli baskı yemesine neden oldu. İşte tam da en gereken yerde, belki de ikinci yarı sahada direnen Beşiktaş'ın en ihtiyacı olduğu anda, maçın sonlarına doğru yapılan stad anonsu hem takımı hemde tribünleri tekrar hayata döndürdü. " Biz bu sahada Paris Saint Germanleri, Barcelona'ları devirdik şeklinde yapılan anons ile maçın başındaki tezahüratını 2'ye katlayan tribünler Beşiktaş'a hayat verdi.

Beşiktaş Arena'da sirtaki
Havaya giren ve 10 kişi olduğunu unutturan Beşiktaş'ta son darbeyi Cenk Tosun ile vurdu.
Babel ile 3-1’i bulup rahatlayan Kara Kartal'da Cenk Tosun’un 84. dakikada attığı harika golle büyük sevinç yaşanırken golden sonra Vodafone Arena’da sirtaki müziği çaldı.

Siyahlabeyaz Özel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder