Wolfsburg’tan Mario Gomez açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Gelecek sezon için kadro yapılanması için neredeyse hergün hakkında transfer dedikodusu çıkan ve Beşiktaş’ın formasını yeniden giyeceği iddia edilen Mario Gomez için kulübün sportif direktöründen açıklama geldi.


Ajansspor'un haberine göre Gomez’in Wolfsburg ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen sezon sonunda takımdan ayrılarak Beşiktaş öncelikle olmak üzere Avrupa kupalarında mücadele eden yeni ve daha kuvvetli bir takıma gitmek istemesi de değerlendirilirken Wolfsburg Sportif Direktörü Olaf Rebbe'nin 31 yaşındaki Alman golcünün gelecekteki durumuyla ilgili açıklama yapmasından bahsedildi.

Alman basınına oyuncunun durumu ile bilgi veren Olaf Rebbe, Mario Gomez ile yaptığı görüşmenin sonuçları hakkında iyimser olduğunu vurgulayarak, “Mario tamamıyla kulübü tanımlıyor ve kulüp ile diyalog kuruyor. Onunla uzun süre birlikte çalışmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın 2015-2016 şampiyonluğunda attığı 26 golle hem direkt katkıda bulunan ve gol krallığına koşan Mario Gomez'in sezon sonunda Wolfsburg'a transferi çok tepki almış ancak zaman içinde her transfer döneminde adı tekrar siyah beyazlı camia ile anılmıştı.

Siyahlabeyaz