Yunanistan'da gündem hala Leali - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın çeyrek finale çıkma mücadelesinde Olympiakos'un kalesini her iki maçtada koruyan Leali her iki maçta toplamda 5 gol kalesinde görünce Yunan basını neredeyse genç kaleciyi adeta ipe götürmüştü.


Pire'de oynanan ilk karşılaşmada durum 1-0 Olympiakos lehine devam ederken hatalı pası ile Aboubakar'ı topla buluşturan Leali, pozisyonun sonucu kalesinde golü görmüş ve mücadele 1-1 tamamlanmıştı. Maçın ardından Yunan basını genç kaleciye ikinci maçı da düşünerek çok yüklenmemiş ancak İstanbul Vodafone Arena'da yaşananlar adeta genç kalecinin kariyerini bitirecek cinsten olmuştu.

Dolayısı ile son 16 turunda Beşiktaş'ın kendi evinde misafir ettiği Yunan takımını 4-1 yenerek çeyrek final biletini alması Olympiakos'un takım halindeki performansından çok kaleci Leali'nin Yunan basınında geniş yer bulmasına neden olmuştu. 10 kişi kalmasına rağmen turu geçen siyah-beyazlılar karşısında iki maçta da hatalı goller yiyen Olympiakos kalecisi Nicola Leali'ye ağır eleştiriler yaptı.


İlk maçın ardından Newsit gazetesi 'Olympiakos, kalecisinin hatasının bedelini çok ağır ödedi.' ve Kathimerini gazetesi 'Olympiakos zafere inanmıştı ancak Leali maçı Beşiktaş'a hediye etti' şeklinde daha yumuşatıcı başlıklar atarken kaybedilen turun ardından ise genç kaleci adeta idam edildi.

"Leali'den çeyrek final hediyesi" manşetini atan Gavros gaztesi "Leali'nin her iki maçta da çok büyük hataları vardı. Ama dün, kalede yoktu. Beşiktaş'ın kaleye attığı 5 şutundan 4'ü gol oldu." ifadelerini kullandı.

Yunansita'nın Fos gazetesi, "Boğaz'da Facia" başlıklı haberiyle, "Olympiakos, Beşiktaş karşısında utanç verici bir yenilgiye uğradı. Olympiakos'un yediği üç golün sorumlusu Leali'ydi. Leali'nin katkısıyla ilk 20 dakikada Beşiktaş iki gol birden buldu." yorumunu yaptı

Protathlitis gazetesi ise  "Boş kalede kabus. Boğaz'da intihar" başlıklı haberiyle, Olympiakos'un Avrupa Ligi'ndeki geleceği, Leali'nin "traji komik hataları" nedeniyle yok oldu denildi. Haberde, "Beşiktaş 10 kişi kaldı. Ama bizde kalecisiz oynadık." yorumunu yaptı.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder