"Atiba, Lyon maçında 60'tan sonra ruhunu verdi." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Atiba, Lyon maçında 60'tan sonra ruhunu verdi."

Share This

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Dilmen, "Beşiktaş'ın çok yıpranmışlığı var. Atiba artık dama demiş durumda. Demba Ba tek golünü atıyorsa, yorgunluk nettir." dedi.

siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Başakşehir kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Başakşehir'in 3-1'lik galibiyeti ile son bulan maçı ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ilk yarıya dair şunları söyledi:

Maçın 45. dakikasında sakatlanan ve yerini Tolgay Arslan'a bırakan Atiba Hutchinson hakkında Rıdvan Dilmen'den çarpıcı bir yorum geldi. Dilmen, Atiba için şu ifadeleri kullandı: Atiba'da benzin bitti, sakatlanacak, bu görünüyordu. Lyon maçında 60'tan sonra ruhunu verdi.

Başakşehir, 'Ligi 7 Mayıs'ta bitirmeyeceğim, erken sevinmeyin' dedi

"Abdullah Avcı her gün üzerine koyuyor ama bir tek pantolonunu değiştirmiyor. Yeni bir tarz getirdi. Beşiktaş'ın çok yıpranmışlığı var. Atiba artık dama demiş durumda. Özellikle Lyon maçı Atiba'yı çok yıprattı. Demba Ba tek golünü atıyorsa, yorgunluk nettir.

Siyahlabeyaz