Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Share This

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Medipol Başakşehir takımına konuk olacak Beşiktaş bu önemli karşılaşmadan 3 puan alarak, aradaki farkı iyice açmak ve Fenerbahçe maçında belkide tarihinin en erken finalini yapmak istiyor. Peki Başakşehir - Beşiktaş mücadelesi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Süper Ligde 64 puanla zirvede yer alan siyah beyazlılar, Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol Başakşehir ile ligin ilk yarısında oynadığı maçtan Cengiz ve Marcelo’nun golleriyle 1-1 berabere ayrılmıştı.

28. haftada kendi evi Vodafone Arena'da Adanaspor karşısnda oynadığı karşılaşmayı eksiklerine rağmen 3-2 kazanmayı bile Beşiktaş, bu hafta karşılaşacağı Başakşehir'in de puan kaybetmesi ile farkı 7'ye çıkarmıştı. Hafta sonu oynanacak karşılaşmayı Beşiktaş'ın kazanması durumunda Spor Toto Süper  Lig'de şampiyon olacak takım erken bir takvimde belli olacak. Peki Başakşehir - Beşiktaş mücadelesi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Karşılaşma öncesi siyah beyazlılarda sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, Hafta içerisinde yaşanan olaylar sonucu TFF'nin de verdiği cezalar neticesinde 2. kaleci Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan Başakşehir'in kadrosunda yer alamayacaklar. Sakatlıkları devam eden Epreanu, Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz'ın Beşiktaş karşılaşmasında sahada olması beklenmiyor.

Fenerbahçe maçında Robin Van Persie ile çarpışarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve yerini Samuel Holmen'e bırakan Mahmut Tekdemir'in ise Beşiktaş karşısında oynayıp oynamayacağı henüz bilinmiyor. İşte Başakşehir - Beşiktaş mücadelesi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir - Beşiktaş karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
30 Nisan 2017 tarihinde saat 19.00'da Fatih Terim Stadyumunda oynanacak bu önemli karşılaşmayı yönetecek hakem 4'lüsü ise henüz açıklanmadı. Karşılaşma beIN sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Siyahlabeyaz Özel