Beşiktaş çıldırdı şampiyonluk istiyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Toto Süper Ligin 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a konuk olan Beşiktaş, her anı nefes kesen mücadelede sahadan 4-3'lük galibiyet ile ayrıldı. Her anı şampiyonluk kokan müthiç maçta goller Cenk, Aboubakar, Talisca ve Atiba'dan geldi 

siyahlabeyaz | Maçın öncesi ısınmada Ricardo Quaresma'nın sakatlanma riski ile sahaya çıktığı karşılaşmanın hemen başında Cenk ile golü bulan Beşiktaş, tarihi maçta sahadan 4-3'ük galibiyet ile ayrıldı.

Son dakikalarına kadar nefes kesen karşılaşmanın 34. dakikasında Ricardo Quaresma sakatlanarak oyundan alınırken yerine oyuna giren Aboubakar ve Talisca'nın enfes frikik golü ile Beşiktaş hayat buldu. Maçın ikinci devresinin ortalarında bir de penaltısı verilmeyen siyah beyazlıların pozisyon dönüşünde arka arkaya yediği 2 gol durumu 3-2'ye getirse de maçı bırakmayan Beşiktaş 90+'lar oynanırken Atiba'nın kafa golü ile karşılaşmayı 4-3 galibiyet ile tamamladı.

Böylelikle puanını 61'e çıkaran Beşiktaş zorlu haftada liderliğini garantilerken ligin bütün takımlarına Beşiktaş bitti demeden bitmez mesajını verdi.

Siyahlabeyaz