Beşiktaş'tan Hıncal Uluç'a ağır hakaret davası! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan Hıncal Uluç'a ağır hakaret davası!

Share This

Beşiktaş Kulübü, spor yazarı Hıncal Uluç'un siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş ve golcü futbolcu Cenk Tosun ile ilgili kullandığı ifadeler nedeniyle harekete geçti.


siyahlabeyaz | BEŞİKTAŞ'TAN HINCAL ULUÇ'A DAVA!
Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Hakaret" gerekçesiyle Hıncal Uluç'a dava açılacağı belirtildi. İşte Beşiktaş Kulübü'nün Hıncal Uluç ile ilgili açıklaması; "Hıncal Uluç'un köşe yazısındaki ağır ithamlar ve hakarete varan ifadeler asla kabul edilemez. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcumuz Cenk Tosun hakkında, ifade özgürlüğü ve eleştiri sınırlarının dışına taşarak, aleni olarak hakaret ifadeleri kullanan Hıncal Uluç'u kınıyoruz. Hıncal Uluç'a karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

HINCAL ULUÇ, ŞENOL GÜNEŞ VE CENK TOSUN'A NE DEMİŞTİ?
Peki Hıncal Uluç, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve golcü Cenk Tosun için ne demişti? İşte Hıncal Uluç'un o ifadeleri... "Avrupa Ligi Şampiyonluğu bu yıl Beşiktaş'ın önüne altın tepside getirilmişti. Çeyrek finalde rakibi, bugün İkinci Ligde oynayan Eskişehir, Malatya'yı bile zor eleyecek Lyon'du. Geri kalanların hali pür melali de Lyon'dan farklı değildi. Beşiktaş Lyon'u iki maçta da kolay, rahat geçerek yarı finale kalacak, sonra da fazla zorlanmadan kupayı kaldıracaktı.. Ama Şenol Güneş'in bize 2002'de Dünya Şampiyonluğunu kaybettiren ezeli korkaklığı bir kere daha sahneye çıktı.. Gözleri önünde oynanan futbolu okuyamayan, oyuna gerekli dokunmayı zamanında yapmayı beceremeyen Beşiktaş Teknik (!) Direktörü, Lyon'un davul zurna çalarak gelen galibiyet golünü resmen bekledi..

Türk futboluna, tarihinin ikinci Avrupa Ligi Şampiyonluğu'nu kaybettiren, Beşiktaş'ı Avrupa'da ilk defa Yarı Final Oynama hakkından mahrum eden adam için yazdıklarım az bile... Şenol'un adam yerine koymadığı, bitirdiği, tükettiği bir adam var. Ömer Şişmanoğlu.. Fırsat verildiği zaman bu medyaya "Abu Bakar, Ömer atar" manşetleri attıran adam.. Hızlı.. Pozisyon kovalayan, atak yapan, hücumda bastırıp top kapan, gerilere kadar koşup top çıkaran.. Yani tam da bu maçın adamı.. Yedek bile değil.. Niye?. Korkak Şenol, aylardır sakat Caner'i "İyileşti" diye kadroya alınca, Ömer'den vazgeçmiş...

 Ya Cenk!. Sahtek,rlar kralı Cenk.. Kaptırdığı, alamadığı her topta kendini yere atarak, maç devam ederken yerde yatarak takımı fiilen on kişi bırakan Cenk.. "Takım 10 kişi oynasa daha iyi olacak. Hiç olmazsa adam sayıp ona top atmazlar" dedirten Cenk.. Abubakar cezalıysa, Ömer'i kadroya almaya ödlek yüreğin yetmiyorsa, elindeki tek santrforu özel hazırlasana Şenol Efendi?. Bu sahtekarlıklar dizisi mi özel hazırlanman?.."

Kaynak : Sporx