"Duran topları dönüşümlü kullanın!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hazırlıklarını basına kapalı yaptığı idmanla sürdüren siyah beyazlılarda Aboubakar'ın ilk 11'de oynamasına artık kesin gözü ile bakılırken, serbest vuruşların dönüşümlü kullanılması isteğininse Şenol Güneş'e ait olduğu öğrenildi.

siyahlabeyaz | Sakatlıktan yeni çıkmalarına rağmen Lyon karşısında büyük bir özveriyle oynayan Adriano ve Quaresma’nın da yer aldığı dünkü idmanda, bugünkü maçın taktiği çalışıldı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda, kart cezalısı Cenk’in yerinde Aboubakar taktik idmanında oynadı. Savunmanın göbeğinde Marcelo-Tosic ikilisine yer vermesi beklenen Şenol Güneş’in, kadronun geri kalan bölümünde başka değişiklik yapmaması bekleniyor. Dün yapılan taktik idmanının son bölümünde şut çalışması yapan futbolcular daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Duran toplar dönüşümlü
Quaresma ve Talisca, duran topları dönüşümlü olarak kullanacak. Teknik direktör Şenol Güneş, iki futbolcuya da da bu talimatı verdi. Güneş ayrıca, ilk on birde oynayacak Aboubakar’a da, kanat ortalarında daha dikkatli olması gerektiği yönünde ikazda bulundu.

Üç Kartal sınırda 
Beşiktaş’ta 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı olan Atiba, Tosic ve Atınç, bugünkü Adanaspor maçında kart görmeleri halinde Medipol Başakşehir ile oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak.

‘Adana maçı zor geçecek’
Avrupa’ya veda eden ve gözünü lige çeviren Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş, Adanaspor maçının da çok zor geçeceğini  futbolcularına anlattı.

Rakibin ligde kalma yolunda tüm gücünü harcayacağını, Lyon karşısında 120 dakikalık efor nedeniyle bugünkü maçın sanılanın aksine kolay geçmeyeceğini belirten Güneş’in, “Hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok yorulduk. Fakat şampiyonluğu hedefleyen bir takımsak bu zorlukları da aşabilecek güçteyiz demektir” diye konuştuğu öğrenildi.

Güneş’in, “Bize düşen çıkıp Lyon karşısında nasıl motive olduysak bu maçta da aynı şekilde oynamak... Adanaspor’u yenmeli, ardından da maç maç ilerlemeliyiz. Her karşılaşma bizim için aynı olmalı” dediği bildirildi.

Kaynak : Skorer