Fiorentina’nın sponsoru Volkswagen, Wolfsburg’un sahibi Volkswagen. Yani öyle kolay değil o işler." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fiorentina’nın sponsoru Volkswagen, Wolfsburg’un sahibi Volkswagen. Yani öyle kolay değil o işler."

Share This

Aylardır arap saçına dönen Mario Gomez’in bonservisinden Beşiktaş’ın alacağı pay ile ilgili araştırmaların devam ettiğini anlatan Orman, şunları kaydetti:

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın geçen sene şampiyonluğunda belkide en çok etkisi olan isimlerinden biri olan ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Alman golcü Mario Gomez'in Wolfsburg takımına transferinden kaynaklanan hukuki sürece ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, Beşiktaşlı taraftarlar adına yönettikleri bu kulübün menfaatleri için ellerinden geleni yaptıklarını ve varsayımlar üzerine hareket edemeyeceklerinden bahsetti.

Başkan Fikret Orman'nın son dönemde Mario Gomez'in transferi ile yaşananlara da açıklık getirdi.

"Bir taraftarımız Alman Futbol Kulüpler Birliğine yazı yazmış ve Gomez’in 7 milyon avroya satıldığı cevabını almış. Biz de müracaat ettik ’1 milyon avroluk bir anlaşma.’ dediler. Ortada 7 ve 1 var. Bizim ’Öyle dediler.’ diyeceğimiz bir durum değil bu."

"Beşiktaşlılar namına burayı yönetiyoruz. İşimizi iyi yapmamız lazım, araştırıyoruz. ’Bizi kandırdılar.’ demiyorum ama bizim bunu kurumumuzun menfaati açısından inceleme mecburiyetimiz var ama şu anda bir bulguya ulaşmış değiliz."

"Fiorentina’nın sponsorlarından biri Volkswagen, Wolfsburg’un sahibi Volkswagen. Aralarında bir sponsorluk anlaşmasıyla yapmış oldukları transfer var. Yani öyle kolay değil o işler."

Siyahlabeyaz