Divan Kurulu Seçimi'ne girememesiyle ilgili mahkeme kararı çıkaran Yalçın Karadeniz'in kürsüye çıkıp konuşma yapmasının ardından güvenlik görevlilerinin salona girerek müdahale ettiği Beşiktaş Divan Kurulu Seçimi'nde Başkan Fikret Orman, O. Lyon maçıyla ilgili sert bir konuşma yaptı.
siyahlabeyaz | Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu Seçiminde kürsüdeki konuşmalarına Lyon'da yaşanan tribün ve holigan olayları ve turun İstanbul'da geçilmesi konusundaki şu ifadeleri kullandı.
Turu geçeceğiz
"UEFA'da 2-1'lik sonuç aldık. Evimizde maç oynayacağız. Herkeste bir moral bozukluğu, neyin moral bozukluğu? Maç başlasa, 2-0 olsa, 80. dakikada biz maçı 2-1 yapsak şu anda herkesin morali "Biz bunları burada yeneceğiz" durumunda olacak. Evet biz onları burada yeneceğiz ve Bu turu geçeceğiz.
Neyi pay edemiyorsunuz?
"Türkiye'nin tek büyüğü artık Beşiktaş" diye biz değil, gazeteler söylüyor. Beşiktaş, birlik içerisindedir. Bizim tek sevdamız Beşiktaş. Bizim şahsi bir hesabımız yok. Hata yaptıklarımız olabilir ama sizin için mücadele ediyoruz. Nedir pay edemediğimiz. Hala anlamış değilim. Beşiktaş takımı 7 hafta var, 5 puan önde, ikinci şampiyonluğuna ve 3. yıldızına gidiyor. Geldiğimiz günü hatırlayın, bir de bugüne bakalım. Beşiktaş'ın büyüklüğünü Lyon bile kabul ediyor. Biz bunu kendimiz organize etmedik" diyorlar. Yalan.
Para kazanmak için bilet sattılar
Kendileri para kazanabilmek için bileti sattılar. Taraftarların yaptıklarını da bize yüklemeye çalışıyorlar. Burası bizim evimiz. Korkmayıp gelsinler. Buraya gelip güzel güzel maçları seyretsinler. Ayak oyuncularını Türkiye'de de yapmaya çalışıyorlar. Onların da ağzının payını veriyoruz. Lyon buraya gelince onlara da ağzının payını veririz" dedi.
Siyahlabeyaz