Sezon sonu Sarı-Lacivertlilere imza atmasına kesin gözüyle bakılan Trabzonlu Mehmet Ekici, samimi itiraflarda bulundu: Devre arası büyük baskıyla arzu etmediğim bir kulübe gönderilmek istendim. ‘Başakşehir’e kiralayın’ dedim ancak kabul etmediler. O dönem yaşadıklarımı, başta Fikret Orman’la olmak üzere, her şeyi açıklayacağım.
“Trabzonspor'la olan sözleşmem hala devam ediyor. Kontratım bitene kadar gerekenleri yapıyorum. Alt yapı hocası eşliğinde çalışmalar yapıyorum. Devre arasında Trabzonspor para kazansın istedim ancak olmadı. İstemediğim bir kulübe beni zorla göndermek istediler. Büyük baskı yapıldı bana. O dönemde yaşadıklarımı hiçbir futbolcu yaşamasın.
‘TÜM GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK’
Devre arasında beni F.Bahçe’ye göndermek istemediklerini anlayınca ‘O zaman Başakşehir’e kiralayın’ dedim. Onu da kabul etmediler. F.Bahçe’nin beni alarak güçlenmesini istemediler. Birileri net şekilde Fenerbahçe kadrosunun kuvvetlenmesini istemedi. O dönemde yaşadıklarımı, başta Fikret Orman’la ilgili olmak üzere, birçok konuda açıklamalar yapacağım. Tüm gerçekler ortaya çıkacak.”
Kaynak : Şampiy10