"Ne ben, ne de Tanrı yerde olmamı istemiyoruz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak çıkmak zorunda kalan Ricardo Quaresma'nın son durumu ve Lyon karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı tartışılırken Beşiktaş'ın Portekizli süper yıldızı, sosyal medyadan ilginç bir açıklama yaptı.

siyahlabeyaz | Trabzonspor maçının 32. dakikasında topsuz alanda yaptığı koşu esnasında sağ baldırındaki sertleşme sonucu kendini yere bırakan ve daha sonrasında devam etmek istese de canı çok yandığı için oyundan alınan Quaresma'nın O.Lyon ile oynanacak olan çeyrek final maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibi adeta alarm verdi.

Tedavisine başlanan Portekizli'nin Salı günü yapılacak antrenmanda Şenol Güneş tarafından deneneceği ve Lyon maçı için kadro tercihi içerisinde olup olmayacağının netlik kazanacağı belirtildi.

Trabzonspor karşısında 4-3'lük alınan galibiyete rağmen Perşembe günü deplasmanda oynanacak olan maçın önemini bilen teknik kadro bir an önce tedavisini başlanan Ricardo Quaresma ile ilgili de resmi siteden bir açıklama yapmıştı.


Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanıp oyundan çıkan oyuncumuz Ricardo Quaresma'nın yapılan ortopedik muayene ve çekilen MR'ı sonucu sağ baldır adele zarında mikro kanama ve hafif ödem tespit edildi. Futbolcumuz Ricardo Quaresma'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlandı" ifadeleri yer almıştı.

Konu ile ilgili kendi kişisel sosyal medya hesabından da açıklama yapan Q7 şunları söyledi : "Beni sakat görmek isteyenler boşuna fazla sevinmesin. Ne ben, ne de Tanrı yerde olmamı istemiyoruz. 3 güne daha iyi geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

İşte Quaresma'nın paylaşımı:

Trabzon'da ilk devrede sakatlanıp, oyundan çıkmak zorunda kalan, çekilen MR'ı sonucu sağ baldır adale zarında mikro kanama ve hafif ödem tespit edilen oyuncunun çok büyük bir aksilik olmazsa Lyon ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesi ilk maçında sahada olması bekleniyor.

Siyahlabeyaz