Malzemeciyi oynatsa hocaya kızamazsın! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Adanaspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından NTV Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş'in Adanaspor karşısında sahaya sürdüğü kadroyu değerlendirdi.

siyahlabeyaz | "Bugün için teknik direktörün sahada aldığı her karara saygı duymak zorundayız" diyerek sözlerine başlayan Rıdvan Dilmen şunları söyledi :

"Saygı duymak zorundasınız, sebebi de tartışmasız Avrupa'da oynanan iki Lyon maçıdır. Bugün kimi oynatırsa oynatsın 'ki bizim çok meşhur bir dostumuz vardır herkes bilir. Malzemeci Süreyya Soner, bilirsiniz yıllardır oradadır. Onu bile oynatsa hocaya kızamazsınız."

Lyon  maçında gece olmuş 1.30 - 2.00, piskolojiniz bitmiş, yorulmuşsunuz. Teknik Direktör olarak ayakta kalmak zorundasınız. Antrenör futbolcu gibi değildir. İnanın futbolcular dün son ter idmanında ancak yarın maç var demiştir. Ama Şenol Güneş açısından böyle değil. O yüzden sağda Talisca'yı oynattı, yok burada bunu oynattı diyemezsiniz. Şunu yaptı maç içerisinde. Rotasyon doğru yanlış o ayrı bir konu ama oyuncuları doğru yerlerine çekti Şenol Güneş"

Siyahlabeyaz