"Dusko Beşiktaş için gladyatörler gibi savaşıyor. Bazı salaklar..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Dusko Beşiktaş için gladyatörler gibi savaşıyor. Bazı salaklar..."

Share This

Dün akşam Vodafone Areana'da oynanan ve penaltılar sonucu kaybedilen yarı final vizesinin ardından sondan bir önceki penaltıyı kullanan ve kaçıran Dusko Tosic'in eşinden destek mesajı geldi

siyahlabeyaz | Kendi ülkesinde popüler bir pop sanatçısı olan Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, sosyal medyada zaman zaman Beşiktaş ve Tosic hakkında paylaşımlar yaparak siyah beyazlı camiayı heyecanlandırsa da, genelde diğer takım taraftarları ile yaptığı sıcak diyaloglar ile de tanınıyor.

Dün akşam da Beşiktaş'ın 2-1 kazanmasına rağmen uzatmalar, ardından penaltılar sonucu UEFA kupasına veda etmesi ile birlikte son iki penaltı vuruşundan birini kullanan ve kaçıran Tosic'in eşi ve taraftarlar arasında yaşanan diyaloglar ünlü sanatçının ilk paylaşımı ardından sert bir dille ikinci bir paylaşımda daha bulunmasına neden oldu.

İlk paylaşımında Beşiktaşlı Tosic'in, Lyon maçında penaltı kaçırmasına rağmen ona destek verdiğini söyleyen Jelena şunları yazdı. "Yanında olacağım, sana yardım edeceğim, senin için savaşacağım, seni sıkı tutacağım ve gitmeyeceğim kartalım"

Bu paylaşımın ardından dakikalar sonra ikinci bir paylaşım daha yapan Jelena Karleusa, Dusko'nun Beşiktaş için her zaman ve her maç gladyatörler gibi savaştığını, Beşiktaş taraftarının ise bunu çok iyi bildiğini söyledi. Ona sadece idiotların (salaklar) laf söyleyebileceğini belirten sert bir cümle ile resmi hesabından yaptığı paylaşımı bitiren Jelena'ya bazı taraftarlar tepki gösterirken bazılarda haklı bulduklarını yazdılar.

İşte o paylaşım:
Siyahlabeyaz Özel