Zinho: Türkler, Talisca'yı milli takıma alacak - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Zinho: Türkler, Talisca'yı milli takıma alacak

Share This

Sport TV'deki programda Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızı Zinho, Beşiktaş'ın son dönemde üst seviye futbol ortaya koyan Anderson Talisca hakkında ilginç sözler sarfetti.

siyahlabeyaz | Portekiz basını bir süredir tekrarladığı Fatih Terim'in Bruma'yı Türk Milli Takımı istediği haberlerini geçen hafta yeniden ısıtmıştı... 

Tam da bu haberin sıcaklığı devam ederken bu kez Brezilya'dan sürpriz bir iddia geldi. UEFA Avrupa Ligi maçlarının yorumlandığı Sport TV'deki programda Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızı Zinho, ''Tite, Talisca'yı da unutmamalı... yoksa Türkler ona kendi milli takımlarının formasını giydirecek'' iddiasında bulundu.

Zinho bu iddiasını destekleyecek başka bir açıklama yapmadı. Bu arada Talisca daha önce Brezilya Milli Takımı'nın kadrosuna davet edilmesine rağmen hiç forma giymediği için FIFA'ya başvurarak Türk Milli Takımı'nda forma giyme talebinde bulunabilir.

Kaynak : Sport TV - Fotospor