Barcelona'dan Quaresma paylaşımı: "Bir Kara Kartal" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Barcelona'dan Quaresma paylaşımı: "Bir Kara Kartal"

Share This

Beşiktaş'ta Bursaspor maçı ile birlikte dalya diyerek 100. maçına çıkan Ricardo Quaresma için Barcelona kulübü resmî sitesinde bir yazı paylaştı.


siyahlabeyaz | Portekizli yıldızdan övgüyle bahsedilen yazı şu şekilde:

"Türk futbolunda iz bırakan Barça oyuncuları yazı dizisi Gica Hagi ile başladı. Şimdi ise sıra bu topraklara ayak basmakla kalmayıp kariyerini hala burada devam ettiren bir Kara Kartal var.
FC Barcelona’ya 2003’te büyük umutlarla transfer edilen Portekizli genç yıldız adayı Frank Rijkaard’ın takımında çok fazla forma şansı bulamayıp sezon sonunda Deco’yu Katalunya’ya getiren bir anlaşma ile Porto’nun yolunu tuttu.


Rabona ve trivelasıyla ün yapan Ricardo Quaresma kariyerinin ilerleyen bölümünde yeteneklerini Türkiye’de sergilemeye karar verdi ve İstanbul’un siyah beyazlı kulübü için iki farklı dönemde forma giydi. Q7 lakaplı oyuncu geçtiğimiz sezon yeni stadına kavuşan Beşiktaş’ın yedi yıl aradan sonra gelen lig şampiyonluğunda pay sahibi olmuştu."

Kaynak : Ajans Beşiktaş