Beşiktaş'ta şampiyonluktan, Wolfsburg'ta ligde kalma maçına... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta şampiyonluktan, Wolfsburg'ta ligde kalma maçına...

Share This

Bundesliga 2016-2017 sezonunu 16.sırada bitiren Mario Gomez’in takımı Wolfsburg ile, Bundesliga 2’yi 3.sırada bitiren Braunschweig’in Play-Out maçlarının ilki bu akşam oynanacak.


siyahlabeyaz | İki maçlı eleminasyon formatıyla oynanacak maçlar sonunda turu geçen takım 2017-2018 sezonunda yoluna Bundesliga’da devam ederken, kaybeden Bundesliga 2’ye düşecek.

Pahalı ve yetenekli oyuncularla kurulan kadrosuna rağmen Bundesliga’da büyük hayal kırıklılığı yaratak 16. olan Wolfsburg küme düşerse büyük bir sürpriz gerçekleşmiş olacak.

İlk maç Wolfsburg’un stadında bu akşam saat 21:30’da oynanacak. Sacha Stegemann'ın yöneteceği karşılaşma Eurosport 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Rövanş ise Braunschweig’in ev sahipliğinde, 29 Mayıs Pazartesi oynanacak.

Hatırlandığı üzere Mario Gomez sezon başında Beşiktaş’tan türlü sebeplerle ayrılmış, ”Şampiyonlar Ligi’nde 6’da 0 yapmak istemiyorum” tarzı açıklamalarda bulunmuştu.

Beşiktaş, bu sezonu başarılı bir Şampiyonlar Ligi performansı, Avrupa Ligi Çeyrek Finalisti ve büyük ihtimalle lig şampiyonu olarak geçirirken, Mario Gomez ise Play-Out oynamak zorunda kalarak bitirecek ve belkide ikinci lige düşecek…

Kaynak : bjk.org

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ