FLAŞ | İşte Beşiktaş’ın iddia edilen yeni sezon formaları! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Artık şampiyonluğa sadece 90 dakika ve bir galibiyet kadar uzaklıkta olan Beşiktaş'ta üstüste 2. şampiyonluk, 3. yıldız olduğu kadar yeni sezon formalarının tasarımları da heyecan yaratıyor. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta taraftarları şampiyonluk ve 3.yıldız kadar 3 yıldızlı yeni sezon formalarının heyecanı şimdiden sardı.

33. haftada oynanacak olan Gaziantep karşılaşmasında Beşiktaş'ın alacağı galibiyet ile şampiyonluğa ulaşması durumunda ise yönetimin son hafta Vodafone Arena'da oynanacak olan Osmanlıspor karşılaşmasına ise alacağı izinle 3 yıldızlı formalar ile çıkması bekleniyor.

Sosyal medyada aylar öncesinden taraftar gruplarının ve Beşiktaş'a gönül veren profesyonel tasarımcıların hayallerini süsleyen forma alternatiflerinin dolaşmaya başlarken yeni sezonda üç yıldızla üretilecek ilk formaların nasıl olacağı da büyük merak konusu oldu

Ancak bugün Fanatik’te yer alan habere göre, yeni sezonda takımın ve taraftarların giyeceği üç yıldızlı formaların belli olduğuna dair resimlerin sosyal medyada yayınlandığı bilgisi verildi.

Beşiktaşlı taraftarlar büyük heyecan yaşarken resimler dakikalar içinde sosyal medyada paylaşıldı.

İşte siyah beyazlıların yeni sezonda giyeceği iddia edilen Beşiktaş forması alternatifleri :


 Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ