"Q7 böyle oynayacaksa hiç oynamasın daha iyi" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Q7 böyle oynayacaksa hiç oynamasın daha iyi"

Share This

Bursaspor maçında yaptığı sert hareketler nedeni ile üç kez kırmızı kartın eşiğinden dönen Portekizli süper yıldız Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı yönetimin tepkisini çekti.


siyahlabeyaz | Bursaspor maçında üç kez kırmızı kartın eşiğinden dönen Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı yönetimin tepkisini çekti. Portekizli yıldızı uyarma kararı alan yöneticilerin maçtan sonra kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, Quaresma’yı eleştirdikleri öğrenildi.

Tecrübeli futbolcunun ciddi hatalar yaptığını dile getiren Beşiktaşlı idarecilerin, “Böyle oynayacaksa hiç oynamasın daha iyi. Takımı eksik bırakırsa kalan haftalarda işimiz çok zor olur. Bir an önce uyarılması lazım. Bu işin şakası yok” diye konuştukları bildirildi.

Quaresma ile toplantı yapacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş’in ise siyah-beyazlı futbolcudan şampiyonluk yolunda daha dikkatli olmasını isteyeceği ifade edildi. Bu arada Beşiktaş taraftarlarına ait sosyal medya hesaplarında da Quaresma’ya yönelik eleştiriler dikkat çekti.

Kaynak : Skorer