Rotasını yıldız futbolcu transferine çeviren Beşiktaş'ın en önemli hedefi Manchester United forveti Wayne Rooney oldu. Transfer haberlerine kayıtsız kalmayan İngiliz golcü “İngiltere başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldım. Ancak Premier Lig’de Manchester United ve Everton dışında bir takımda oynamam” dedi. Gitmek istediği ekibin ada dışında olduğunu gösterdi.
Kırmızı şeytanların forveti Rooney'i gündemine alan Beşiktaş maliyet konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Takımı ile UEFA Avrupa Liginde mutluluk yaşayan yıldız futbolcu Lig kupasında da zirveyi kimseye kaptırmadı. 31 yaşındaki futbolcu transferiyle ilgili suskunluğuna son verdi.
Ülke basınına açıklamalarda bulundu
Dün kendi ülkesi basınına konuşan Rooney emektarı olduğu kulübünden ayrılabileceğinin sinyalini verdi. “İngiltere başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldım. Ama kararımı henüz vermedim. Ancak şunu söyleyebilirim; Premier Lig’de Manchester United ve Everton’da oynadım. Bu 2 takım dışında bir Premier Lig takımında oynamam. Ayrılırsam kariyerime başka bir takımda devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
Çin kulüpleri de devrede
13 senedir Manchaster United forması giyen yıldız isme Beşiktaş haricinde Çin ekiplerininde talip olduğu bildirildi. Kırmızı Şeytanların Rooney'i bedelsiz göndermeye hazır olduğu ve menejerler vasıtasıyla Çin kulüpleri ile görüşüldüğü bildirildi.
Siyahlabeyaz
BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ