Şenol Güneş'ten taraftara övgü - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada taraftardan övgü dolu sözlerle paylaştı.

siyahlabeyaz | Lig'in kader haftalarında Beşiktaş, sezonun ikinci yarısı yüksek bir performans gösteren Kasımpaşa'yı konuk etti. Aboubakar ve Edouk'un golleriyle maç adeta golle başladı. Gösterdiği performansla maça damgasını vuran Quaresma, takımını 2-1 öne geçirdi. Aboubakar'ın harika asisti ile farkı 3'e çıkaran Beşiktaş iyice rahatladı. Babel'in golü skoru belirledi. Siyah-Beyazlılar bu galibiyetle ligin bitimine 2 hafta kala hem liderliğini devam ettirdi hem de Başakşehir'le olan puan farkını maç fazlasıyla 5'e yükseltti.

Siyah Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş, asımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada taraftardan övgü dolu sözlerle paylaştı.

İşte tecrübeli teknik adamın açıklamaları;
"Beşiktaş'ın eski futbolcularından Recep Adanır'ın ailesine ve Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyorum. Farkı açtıktan sonra disiplinden koptuk ve topu rakibe verdik. Kopmalar oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyetti.Ama daha çok pas yapmamız, daha çok oynamamız, daha çok pozisyon bulmamız gerekir."

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 puanı almamız gerekiyordu, her şeylerini ortaya koydular. Taraftarın olağanüstü desteği vardı. Bence hepsi maçın oyuncusu. Kimseyi ayırmıyorum."

Kaynak : Fanatik

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ