Volkan yapacağını yapmış! Gökhan’a küfür, Talisca’ya tehdit, Şenol Güneş’e hakaret… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Volkan yapacağını yapmış! Gökhan’a küfür, Talisca’ya tehdit, Şenol Güneş’e hakaret…

Share This

Dün oynanan tarihi maç kadar skor ve maç içi yaşanan olaylarda derbiye damga vurdu. Bir pozisyonda Talisca ile atışan Volkan Demirel her zaman olduğu gibi olayları başlatan ve gerginliği körükleyen kişi oldu. 


siyahlabeyaz | Maç sonunda yaptığı açıklamalarda Talisca’ya suç atan, kaç maç ceza alacağını merak ettiğini söyleyen Volkan Demirel saha içinde yapacağını yine yapmış…

Daha öncede bir çok olayla gündeme gelen Fenerbahçe’nin olaylarla dolu kariyeri olan kalecisi Volkan, dünde bir çok skandala imza attı.

Yıllarca aynı takımda oynadığı Gökhan Gönül’e ”senin ananı s….” hakaretini eden Volkan, maç sonunda ise Şenol Güneş’e  “Hocam bir şey söyleyeceğim. O parmağı senin oyuncunun G…… sokarım” sözlerini sarf etti.

Şenol Güneş’in maç sonunda “Volkan maç bittikten sonra yanıma geldi. Konuştuğu kelimeleri söylemiyorum. Çünkü kötü kelimeler, tehditvari kelimeler. Duyulsa suç” açıklamaları yaşananları doğrulayan nitelikle.

Volkan ayrıca maç sonunda Talisca ile yaşadığı tartışma sebebiyle ”Onunla dışarıda karşılaşırız” diyerek açık bir şekilde tehditte bulunmuştu.

Kaynak : bjk.org