Güneş Krizi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yeni sezon için transfer çalışması yapan Beşiktaş'ta kriz patlak verdiği Şenol Güneş tarafında sorunlar yaşandığı bildirildi.


siyahla beyaz | İki sezondur Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Şenol Güneş ile sezon sonunda sözleşme uzatması için kamuoyunda sıkça haber yapıldı. Kulislerde yapılan konuşmalarda Milli takımın başına geçeceği söylenirken bir diğer iddia Trabzonspor'un 50. yılında takımın başına geçeceği söylendi.

Beşiktaş yönetimi bu iddialar hakkında hep sert açıklamalar yaparken Güneş ile sözleşme yenileneceği konusunda fikirlerini bildirmişlerdi. Siyah beyazlılardan resmi açıklama gelmiş ve Şenol Güneş'in +1 opsiyonunun kullanıldığı ve 1 sene daha takımın başında olacağı ifade edilmişti.

Şampiyonluk sonrasında çıktığı programlarda hep sözleşmesinin maddelerindeki detaylara bakacağını bildiren tecrübeli teknik adam kesin ve net söylemlerden kaçınmıştı.

Sözleşmede yıllık ücret krizi

Şenol hocanın sözleşmesi Kara Kartal'da krize yol açtı. Yıllık aldığı ücret 1.5 milyon Euro olan Şenol Güneş'in alacağı ücret yeni sözleşmede 2 milyon Euro olarak belirlenirken tecrübeli teknik adam bu fiyatı az bulduğu ve bu rakamlara imza atmayacağı bildirildi.