Al golün yarısını Talisca’dan ver Quaresma’ya. - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Al golün yarısını Talisca’dan ver Quaresma’ya.

Share This

Şampiyonlar Ligi’ndeki grubumuzda 2’de 2 yapan Beşiktaşımız zirveye iyice yerleşti. Bu gidişle de orada kalacak gibi görünüyor. İlk 45 dakikayı bir değerlendirelim... Maça çok hızlı başladık. kontrollü, uyumlu bir defansımız, çalışkan bir orta sahamız ve rakip defansı bunaltan bir forvetimiz vardı.


siyahlabeyaz | TAM bir takım oyunu oynadık dün gece Vodafone Park’ta. Oyun ciddiyetinde, disiplininden hiç ayrılmadan... İlk golümüzün sahibi Babel’di. Ama en az golün sahibi Ryan Babel kadar asisti yapan Cenk’i de alkışlamak lazım.


BANA göre Cenk Tosun, takımın da en iyi oyuncularının başında geliyordu dün akşam. Sahada ayak basmadık yer bırakmadı. İkinci gol ise Anderson Talisca’dan geldi. Ama burada da Quaresma’nın bir trivelası vardı ki, al golün yarısını Talisca’dan ver Quaresma’ya.

MUHTEŞEM TARAFTAR
İKİNCİ 45 dakikada fizik üstünlükleri daha ağır basmaya başyladı rakibin. Ve kalemize yüklenmeye başladılar. Buna rağmen çok net pozisyonlar bulduklarını söyleyemeyiz. Kritik pozisyonlarında da Fabri sahneye çıktı.

BU taraftar yanında ve arkasında olduğu sürece bu Beşiktaş zor yenilir. Bu taraftar 12 adamın kralı... Beşiktaş grubun zirvesinde ve bu çocukların burayı bırakmak için hiç niyetleri yok.

Siyahlabeyaz