Aykut Kocaman: Hakem hataları Fenerbahçe adına daha fazlaydı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aykut Kocaman: Hakem hataları Fenerbahçe adına daha fazlaydı

Share This

Aykut Kocaman, derbi galibiyetinin ardından yaptığı açıklamalarda hakem hatalarının kendi aleyhlerine daha fazla olduğunu savundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.


beIN Sports'a konuşan Kocaman, hakem hatalarının kendileri açısından daha fazla olduğunu ifade ederken, "İyi bir maç çıkarttık. İyi bir rüzgar yakalayabilmek için kazanmak zorundaydık. İki takım adına da hakem hataları vardı oyunda ama gerçekçi olmak gerekirse bizim tarafımızdan hataların daha fazla olduğunu söylemem gerekiyor. Her şeye rağmen bu galibiyeti almak bizim için iyi oldu." dedi.

Beşiktaş'a 'özgüven' göndermesi!

Beşiktaş'ın özgüveni yüksek bir takım olduğuna da dikkat çeken Kocaman, şöyle devam etti: "Net pozisyonlar ve fırsat yaratma adına Beşiktaş'ın bir adım önde olduğunu söyleyebilirim. Beşiktaş takımının özgüveni çok yüksekti. Özgüven ve bir de başka bir kelime daha var ama onu söylemeyeyim..."

Şenol Güneş ile tartışması

Aykut Kocaman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile maçın ilk yarısında yaşadığı gerginlikle ilgili de şöyle konuştu: "Ben ne olduğunu anlamadım. Şenol Hoca'nın bizim tarafa doğru bir şeyler söylediğini fark ettim ve 'Ne dediğini anlamadım.' dedim. Sonra bir şey daha söyledi ama onu da anlamadım. Tarzım gereği rakip kulübe ve hocayla muhatap olmam. Neyi anlatmaya çalıştığını anlamadım. Pozisyon sadece Isla'yla Cenk arasındaydı."

Kaynak: Goal