Aykut Kocaman Şenol Güneş ile kavgasını anlattı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş karşısında 2-1 kazandıkları derbinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman, Şenol Güneş ile yaşadıkları tartışmayla ilgili gelen soruya da yanıt verdi. 

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Aykut Kocaman'ın maç sonu açıklamaları


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçının ardından konuştu.

"BEŞİKTAŞ ÖZGÜVENİ YÜKSEK BİR TAKIM."
Beşiktaş öz güveni yüksek bir takım. Bir kelime daha var ama onu söylemeyeyim, 'öz güven' diyerek bırakayım. Son 2 sezonun şampiyonuyla oynadık ve bugün oyuncularım, böylesine gergin geçen bir maça uygun karakterde mücadele ettiler. Hepsini kutluyorum.

"ALİ PALABIYIK'IN BİZİM ALEYHİMİZE DAHA ÇOK HATASI OLDU"

"Hakem Ali Palabıyık'ın iki taraf adına da hatalı kararların çok olduğu bir maçtı. Bizim tarafımıza yapılan hatalar ise bir hayli fazlaydı. Bu maçta da üst üste aksilikler başımıza geldi. Ancak dediğim gibi üstesinden gelmeyi bildik."

Fenerbahçe - Beşiktaş Aykut Kocaman - Şenol Güneş kavgası

Aykut Kocaman, Şenol Güneş ile yaşadıkları tartışma hakkında, "Ben ne olduğunu anlamadım. Şenol Hoca, bize doğru bir şeyler söyledi. Bir an göz göze gelince bir şeyler söyledi ama anlamadım. Ben normalde hiçbir zaman rakip yedek kulübesine doğru hamle yapan, orayla işi olan birisi değilim. Şenol Güneş bu tarafa doğru bir şeyler söyleyince ne oldu dedim ama ne söylediğini anlamadım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Futbolarena