Beyaz Futbol ekibinden taraftarı kızdıran açıklamalar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın eski futbolcularından, Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin ve eski hakem Ahmet Çakar canlı yayında 6. haftada oynanacak olan derbi hakkında siyah beyazlı taraftarları kızdıracak açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Konyaspor karşılaşmasının ardından gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması için Türkiye'nin yegane "yan sanayi derbisi" yakıştırmasını yaparken, Sinan Engin ise Şenol Güneş'in Fenerbahçe fobisi olduğunu iddia etti..


“Hepimiz Şenol Güneş’i tanıyoruz, Fenerbahçe fobisi var hocanın." diyerek sözlerine başlayan Engin, "maça yenilmeyeyim diye çıkıyor maçlara ve kazanamıyor da. Trabzonspor’dan kalma bir fobisi var diye düşünüyorum. Beşiktaş, şampiyon olduğu sezonlarda bile Fenerbahçe’yi yenemedi. Bırak çıksın Porto maçında olduğu gibi çocuklar Kartal gibi oynasınlar, dizginleme onları.” şeklinde ifadeler kullandı...

Bu açıklamaların ardından sosyal medyada taraftarlar Sinan Engin ve Ahmet Çakar'a büyük tepki gösterdi...

Bir diğer Beyaz Futbol yorumcusu olan eski Abdülkerim Durmaz ise "G.Saraylılar ve F.Bahçeliler, Beşiktaş'ı 'Puan kaybeder mi?' diye izliyor. Ama izleyince puan kaybetmeyeceğini hissediyorsun. Beşiktaş, Konyaspor karşısında hiçbir şey yapmamasına ve uzun bir süre yeşil beyazlıların maçı domine etmesine rağmen siyah beyazlıların mutlaka bir şekilde gol yeseler bile maçı kazanacak özgüvene sahip."

"Hissediyorsun izlerken. Takımın güveni,seyirciyle bütünleşmesi,bu Beşiktaş bir şekilde golü bulur diyorsun. Buluyor da."

Siyahlabeyaz