İşte güncel forma satış rakamımız… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kartal Yuvası'ndan sorumlu Beşiktaş yöneticisi Hüseyin Mican, son dönemdeki güncel forma satış rakamları ve Beşiktaş Marşları albümü satışı hakkında HaberKaraKartal'a açıklamalarda bulundu...


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın Kartal Yuvası’ndan sorumlu yöneticisi Hüseyin Mican, HaberKaraKartal editörü Said Kardaş’a özel açıklamalarda bulundu. İşte Mican’ın açıklamaları:


Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulan Beşiktaş marşları albümüyle ilgili Mican “Daha önce tribünlerde taraftarımızca söylenen marşlarımız vardı. Bunun yanına Hayko Cepkin’in yeni marşı ve bir kaç yeni marş daha ilave ederek albümleştirdik. Bu marşlarla ilgili şöyle bir sıkıntı var, bir marşın söz yazarı ve müzik yapımcısı ve bestecisinden muvafakatname aldık. Yani her bir marşla ilgili 3 kişiden marşlarını Beşiktaş JK olarak düzenleyeceğimiz albümde, bedelsiz kullanabileceğimize dair izin aldık. Bize hiçbir bedel istemediklerine dair taahhütname imzaladılar.

Eğer taraftarımız “Bu marş niye yok?” şeklinde bir soruya kapılırlarsa cevabı budur. Söz yazarı, müzik yapımcısı ve bestekar farketmeksizin, bu 3 isimden herhangi biri izin vermezdiyse marşlarını kullanamadık. Bu süreçte bazı isimleri ikna ettik. İkna olmayanların marşlarını telif hakları nedeniyle kullanamadık.”

Forma satışı 175.000 civarı

Güncel forma satış rakamıyla ilgili soruya Mican “Şu anda, sadece Kartal Yuvası mağazalarında satılan forma sayısı 175.000 civarında. Buna Adidas’ta satılanlar dahil değil. Adidas’ta satılanları sezon sonunda açıklayacağımız sayıya dahil edeceğiz.

Geçmiş dönemlere bakınca, kulübün kurulduğundan beri, 2 aylık süreçte satılan en yüksek rakam."

Kaynak : Said Kardaş / Haber Karakartal Özel Haber