Ryan Babel hakkını aldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kara Kartal’daki etkili görüntüsüyle yıldızını parlatan Ryan Babel, Dick Advocaat’ın da gözünden kaçmadı. Advocaat, başarılı futbolcuyu Hollanda’nın Belarus ve İsveç’le oynayacağı Dünya Kupası Elemeleri maçlarının aday kadrosuna davet etti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’a geçen sezonun ara transfer döneminde İspanya La Liga ekibi Deportivo La Coruna’dan transfer olan Ryan Babel, Siyah-Beyazlılar’a kısa sürede uyum sağlamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş’in ilk 11’indeki değişilmez isimler arasına girmeyi başaran tecrübeli futbolcu, özellikle hücum bölgesinde ortaya koyduğu başarılı futbolla göz kamaştırmıştı. 30 yaşındaki futbolcunun yüksek form grafiği, Hollanda Milli Takımı’nın deneyimli teknik direkörü Dick Advocaat’ın gözünden kaçmadı. Advocaat, Hollanda Milli Takımı’nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Belarus ve İsveç ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosuna Beşiktaş’tan Lens’le birlikte Babel’i de davet etti.


8 sene sonra ilk kez
Hollanda Milli Takımı’yla son resmi maçına 10 Haziran 2009’daki 2010 Dünya Kupası Elemeleri karşılaşmasıyla çıkan Babel, sonrasında formayı unutmuştu. Hoffenheim, Ajax, Kasımpaşa, Al Ain ve Deportivo La Coruna’da forma giyerken milli takımı adeta unutan Ryan Babel, ana kadroya girebilmesi halinde tam 8 yıl sonra Portakallar’la bir resmi maça çıkacak.

Kaynak : Fanatik