"Beşiktaş, 5 sene içerisinde 50 milyon Euro ve üstünde rakamlara oyuncu satacak" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Beşiktaş, 5 sene içerisinde 50 milyon Euro ve üstünde rakamlara oyuncu satacak"

Share This

Kaya Çilingiroğlu, Monacı maçını, Cenk Tosun'un performansını ve Süper Lig'de oynanacak Başakşehir karşılaşmasını değerlendirdi...


siyahlabeyaz | İşte Çilingiroğlu’nun Haber1903’e yaptığı açıklamaların tamamı...


Monaco maçının diğer iki maça göre önemini belirten Kaya Çilingiroğlu; “Monaco maçını diğerlerinden ayırmak lazım. Diğer maçlarda kontrol rakipte galibiyetler vardı. Monaco deplasmanında tam Şampiyonlar Ligi takımı gibi oynayan bir Beşiktaş akımı vardı. Tamamıyla oyunun kontrolü Beşiktaş’ta, tempoyu kendisi ayarlıyor, rakibin üstüne son derece kontrollü gitti ve maçı kazandı. Diğer iki maça baktığımda benim için Monaco galibiyeti çok önemliydi” dedi.

CENK, MÜTHİŞ BİR ÇIKIŞ YAPTI
Cenk Tosun’un performansını değerlendiren Çilingiroğlu; “Geçen haftalarda Beşiktaş takımı 5 sene içerisinde 50 milyon Euro ve üstünde rakamlara oyuncu satacak diye yazmıştım. Başkan da zaten büyük oynuyor ve böyle düşünüyor. Bu hayata kesinlikle geçecek. Ama 40 mı olur, 50 mi olur, Cenk mi olur, başka bir oyuncu için mi olur? Bunu bilemeyiz. Ama Cenk müthiş bir çıkı yaptı. İdmanlarda özel olarak çalışıyor, kendisine vakit ayırıyor, çok güçlendi, fırsatçılığını geliştirdi hatta süratını artırdı. Şu anda Beşiktaş’ın önemli kozlarından bir tanesi. Ama satılmayacak ve yeri doldurulamayacak oyuncu yoktur” dedi.

HOCA, BİRTAKIM ISRARLARINDAN VAZGEÇMEZSE...
Ligde oynanacak olan Başakşehir karşılaşması ile ilgili Kaya Çilingiroğlu; “Başakşehir’e karşı son senelerde üstünlük sağlayamayan bir Beşiktaş var. Yorgunluk bahanesine hayatta katılmam. Şenol Güneş, Beşiktaş’ın bu sene ligdeki en büyük rakibi, geçen hafta da zaten ispatladı. Agresif bir Beşiktaş var. 8 maç, 5 kırmızı kart. Lig ile Şampiyonlar Ligi’ni farklı oynayan bir takım var. O da enteresan. Hoca, birtakım ısrarlarından vazgeçmezse Beşiktaş’ı ligde çok iyi günler beklediğini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Haber1903