Beşiktaş bir titrer! 41 bin kişilik Vodafone Park 48 bin kişi ile dolar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş bir titrer! 41 bin kişilik Vodafone Park 48 bin kişi ile dolar

Share This

Ntv Spor'da yayınlanan Kırmızı Çizgi programında Serdar Ali Çelikler, Mehmet Ayan ve Erbatur Ergenekon haftanın spor gündemini yorumladılar.


siyahlabeyaz | Pazar ve Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Başakşehir maçlarıyla alakalı olası neticelerin takımların şampiyonluk durumunu nasıl değerlendireceğini öngören Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş'ın her halükarda etkilenmeyeceğini ve Vodafone Park'ın dolacağını belirtti. Ama yanı şeyin Fenerbahçe ve Galatasaray için geçerli olamayabileceğini iddia etti.


Serdar Ali Çelikle konu ile ilgili şunları söyledi...

"Mesela yarın saatler 21.53'ü gösteriyor. Sonuçta Galatasaray:1 - Fenerbahçe:0. 11 puan farkı. Pazartesi'de saat 22.03 Başakşehir:1 - Beşiktaş:0. Bunlar mümkün mü? Gayet beklenebilir şeyleri mi? Evet. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki fark şu. Beşiktaş bir titrer. Bir kendine gelir. Fikret Orman, gelir bir fırça atar, mutlaka bir şey olur, gerekirse Talisca'yı oynatma hocam der... Vodafone Park kapasitesi 40bin mi? bir sonraki maç 48bin kişi olur. Fenerbahçe de 4bin kişiyi bulamazsın... Aradaki fark budur. Dolayısı ile Fenerbahçe yarın Galatasaray'ı yensede ertesi hafta stadını dolduramaz."

Siyahlabeyaz