''Beşiktaş maçıyla sezon bitmiyor. Bu senaryoları bırakalım.'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

''Beşiktaş maçıyla sezon bitmiyor. Bu senaryoları bırakalım.''

Share This

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda 3-1 kaybedilen Hoffenheim karşılaşmasının ardından kadro rotasyonu nedeni ile eleştirilen Abdullah Avcı, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Sakat oyuncuların yanı sıra Pazartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasını da düşünerek bir çok oyuncusunu da Almanya'ya götürmeyen Abdullah Avcı, Sarkan Saydam'ın Türkiye'de bir algı oluştu sözlerine karşılık şunları söyledi...


“Almanya Ligi’nin birinci bölgeden en iyi çıkan takımı ile oynadık.4-4-2 ile merkezi kapatmak çok önemliydi. İlk yarı bence dengeli bir oyun vardı. Böyle bir oyunda 4-4-2 oynamamızın bir sebebi de, önde oynayan oyuncularımızın topa sahip olması gerekiyordu. Yediğimiz gol de faul. Onlar yüzde 55-56 ile topa sahip oldu. 1-0’dan sonra oyun disiplininden kopmamamız gerekiyordu. Orada duyguların devreye girmemesi lazımdı. Oyun böyle olunca üçlüye döndük cevap veremedik. Bireysel olarak doğru şeyler verenler var. Artıları ve eksileriyle değerlendireceğiz. Grubun en iyi takımıyla oynadık. Ludogorets bu ligi 7 senedir oynuyor. Sonuna kadar kovalayacağız. Bu bir kültür. Bu kulvar başka bir kulvar. Bunların hepsi bir deneyim. Çok enteresan maçlara hazırlanıyoruz.”

“Beşiktaş maçı ile sezon bitmiyor”
“Hangi kadro çıkartırsak konuşulacak. Sporcu ruhunu bilmek gerekir. Bu oyuncular da bu kulübün oyuncuları, Beşiktaş maçı ile sezon bitmiyor. Daha çok maçlar oynanacak. Bu senaryoları bırakalım. Beşiktaş’ı da tebrik etmek lazım. Onlar bu işten yüz akıyla çıktılar.”

Siyahlabeyaz