Derbi Beşiktaş-Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray maçıdır. Beşiktaş’ın olmadığı maç derbi değildir. - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Derbi Beşiktaş-Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray maçıdır. Beşiktaş’ın olmadığı maç derbi değildir.

Share This

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park’ta yapılan Uni-BJK 2017-2018 dönemi bilgilendirme kongresine Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile birlikte katıldı. Orman, kongrede çarpıcı açıklamalar yaptı.


siyahlabeyaz | Uni-BJK 2017-2018 dönemi bilgilendirme kongresinde öğrencilerin tüm sorularını yanıtlayan Fikret Orman, derbi ile ilgili olarak “Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için heyecanlanıyor musunuz?” şeklindeki sorusuna çarpıcı bir cevap verdi. Fikret Orman “Benim için derbi, Beşiktaş-Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray maçıdır. Beşiktaş’ın olmadığı maç derbi değildir.” dedi.


Fikret Orman ayrıca kenetlenmiş bir camianın her zaman başarıya ulaşacağını savunurken başka bir öğrencinin “Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’in Beşiktaş’tan alacağı var. Tekrar Beşiktaş’a geri dönebilir mi?” şeklindeki sorusuna da “Allah uzun ömür versin. İnaşşalh uzun süre orada kalır” cevabını verdi.

Kongrenin bitiminde Uni-Bjk Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Kaan Süer, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Sayın Hakan Özköse'ye hediyelerini takdim etti ve ardından Vodafone Arena içerisinde fotoğraf çekimi gerçekleştirldi...

İşte Başka Fikret Orman'ın kongreden çarpıcı açıklamalarından bazı başlıklar:


- "Leipzig ile çok önemli bir maçımız var. (Leipzig deplasmanına taraftar gelmesi ile) Camiamızı risk altına almak istemiyorum."

- "Derbi, Beşiktaş-Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray maçıdır. Beşiktaş’ın olmadığı maç derbi
değildir."

- "Yıldırım Demirören'e Allah uzun ömür versin. Umarım uzun süre orada kalır."

- "Beşiktaş Kulübü olarak parasal değerden çok itibara önem veriyoruz."

- "Roma maçı öncesi gişeye bilet almaya gittim, adımı söyledim. Güvenlik görevlisi bana  Beşiktaş dedi ! Ben şahsen isim olarak tanınıyorsam, Beşiktaş’ın nasıl tanındığını siz düşünün."



Siyahlabeyaz