"Negredo 35 gol atarım demedi ki!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Usta gazeteci ve tv yorumcusu Mehmet Demirkol, Spor Servisi programında Beşiktaş'ın son dönemde yaşadığı düşüşün nedenleri ve Negredo üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın son haftalarda Süper Lig'de yaşadığı puan kayıplarını değerlendiren Demirkol şunları söyledi...


"Beşiktaş şu ana kadar Türk futbol tarihinin bir numaralı Şampiyonlar Ligi performansını gösteriyor. Ligde puan kayıpları var ama bunları da unutmamak lazım. Bunu da çok zor bir grupta yapıyorlar. Ligdeki kayıplar için 'anormaldir' diyemeyiz. Bunun içinde 2 tane derbi ve ligin 3 senedir en standartlı takımı ile oynanan maç var. Maçların çoğunda Beşiktaş'ın cezalı oyuncusu var. Sakatlıktan dönmüş ve hazır olmayan oyuncular oynamış. Talisca, geçen senenin dışında bir oyuna dönmek zorunluluğu hissediyor. Hocası 'Artık 10 numara oyna' diyor. Bu küçük çaplı bir kriz."

"Eğer Başakşehir maçında oyun öyle devam etseydi, golden sonra Beşiktaş bir reaksiyon göstermeseydi, bu gerçekten büyük çaplı bir krize dönüşürdü. Biz hakikaten oyuncularım maç seçtiğinden bahsedebilirdik. Ama ondan sonra verilen reaksiyon önemlidir. Oyuncular Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig arasında biraz konsantrasyon sorunu yaşıyorlar. Maç seçmek ile konsantrasyon sorunu yaşamak farklı şeylerdir. Ben konsantrasyon sorunu yaşandığını düşünüyorum. Bu yaşıma rağmen ben olsam, ben de konsantrasyon sorunu yaşarım" dedi.

Konuşmasında Negredo'nun formsuzluğu yüzünden yapılan eleştirilere de değinen Demirkol, "Negredo 35 tane atarım demedi. Röportajında önüne kağıt uzatıldı, 35 tane atar mısın dediler. Negredo o zaman atarım dedi. Bir anlamda benimde meslektaşım olan arkadaşın kurbanı oldu. Ama ne demesini bekliyorduk ki?. Beşiktaş'ta Alvaro Negredo 3 maç üst üste 90 dakika oynayamadı. Çünkü Cenk hak etti ve formayı aldı. Beşiktaş'ta Alvaro Negredo'nun oyuna girdiği dakikalarda genelde Beşiktaş'ın oyun içinde iyi olmadığı bölümlerdi." ifadelerini kullandı.

Siyahlabeyaz