Negredo'dan maç sonu çarpıcı açıklamalar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Süper Lig’in 10. haftasında Alanyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Beşiktaş’ın gollerini 8. dakikada Cenk Tosun, 88. dakikada Alvaro Negredo attı.

siyahlabeyaz | İlk devrede Cenk Tosun'un ayağından gelen golle siyah beyazlıların daha ilk dakikalarda öne geçmesinin ardından Alanyaspor’un tek golü 26. dakikada Welinton’dan geldi ve durum 1-1 oldu.


Maçın sonlarında 3 puanı getiren golü atan ve gol konusundaki şanssızlığına son veren Negredo şunları söyledi;

”Bir kaç haftadır gol atamıyordum. Bana bu sürede destek olan herkese teşekkür ederim. Golde galibiyeti getirdi, o yandan çok güzel oldu. Santraforların üstünde her zaman gol baskısı var ama bununla yaşamayı genç yaşlarda öğrendim. Tanıdık bir baskı” Oğuzhan ve Tolga maçtan önce gol atacağımı söyledi, öyle de oldu. Cenk çok iyi iş çıkartıyor şu anda. Ben hocamın verdiği görevler doğrultusunda işimi yapmaya devam edeceğim. Monaco maçı çok önemli. Kazanırsak, öldürücü hamleyi yapmış olacağız. Buraya kadar iyi getirdik, bunu da kazanmak istiyoruz"ifadelerini kullandı.

Aytemiz Alanyaspor maçında takımının ikinci golünü atan Negredo aynı zamanda Beşiktaş forması altında ligde ilk golünü attı. İspanyol oyuncu daha önce gol pası verirken Süper Lig'de ikinci isabetli şutunda (toplamda sekizinci şutu)  gol bulmayı başardı

İşte o anlar :



Siyahlabeyaz