Şenol Güneş, Kırmızı-Beyazlılar’ı evinde yıkacak formülü belirledi. - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş, Kırmızı-Beyazlılar’ı evinde yıkacak formülü belirledi.

Share This

Spor Toto Süper Lig’de üst üste çıktığı son 3 maçta 8 puan kaybeden Siyah-Beyazlılar’da Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrasında rota, Avrupa’ya çevrildi. 


siyahlabeyaz | Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda çıktıkları ilk 2 maçta Porto ve RB Leipzig’i devirmeyi başararak 6 puanla zirvede yer alan Siyah- Beyazlılar, üçüncü maçında yarın akşam Monaco’yu da devirmeye kilitlendi. Ligdeki kötü gidişatı bir kenara bırakan Beşiktaş’ın yıldızları, Fransa’dan galibiyetle dönerek moral tazelemeyi hedefliyor. Fransa Ligi’nde haftayı 3-2’lik Lyon mağlubiyetiyle kapatan Monaco’yu detaylı bir şekilde analiz eden teknik direktör Şenol Güneş, Kırmızı-Beyazlılar’ı evinde yıkacak formülü belirledi.


Fransa’da ideal kadro 
Kara Kartal’ın hocası, yarın akşam Stade Louis II’de erken gol bulup rakibin oyununu bozmayı planlıyor. Yıldızlarını bu plan doğrultusunda hazırlayan Güneş, bu konuda takımın başarılı hücum hattına güveniyor. Monaco karşılaşmasında Gençlerbirliği 11’inde önemli bir değişime imza atacak olan Şenol hoca, Ryan Babel, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca ve Cenk Tosun’dan oluşturacağı hücum hattıyla Fransa temsilcisini yıkmanın hesaplarını yapıyor.

Medel özlemi bitiyor 
Siyah-Beyazlılar, Monaco karşılaşması için bugün öğle saatlerinde maç oynanacağı Monaco’nun yolunu tutacak. Kara Kartal, deplasmana tam kadro olarak çıkacak. Şili’nin Dünya Kupası Elemeleri’ndeki grup karşılaşmasında forma giydiği için ülkesinden geç dönen ve bundan dolayı Gençlerbirliği karşılaşmasının kadrosunda yer almayan Gary Medel de Monaco’da takımıyla olacak.

Kaynak : Fanatik