SON DAKİKA | Vida'nın durumu belli oldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dün akşam oynanan Young Boys karşılaşmasında çarpışma neticesinde beyin sarsıntısı geçirerek hastaneye kaldırılan Domagoj Vida'nın doktoru oyuncunun son durumu ile ilgili açıklama yaptı



siyahlabeyaz | Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi ile çarpışması sonucu kanlar içerisinde kalarak oyundan alınan Vida, ilk kontrollerin ardından hemen hastaneye sevk edilmiş, Beşiktaşlı yöneticilerde oyuncunun durumu ile ilgili bilgi almak için uzun süre telefon trafiğinde bulunmuştu.

Ara transfer döneminde siyah beyazlı formayı giymek için Aralık ayında İstanbul'a erken gelmesi beklenen Vida'nın doktoru Leonid Mıronov bugün son durum ile bilgi verdi : "Vida'ya 10 dikiş atıldı. Çok korkunç görünüyordu ancak, beyninde bir problem yok. Şu anda her şey kontrol altında"

Hırvat stoperin ne kadar sahalardan uzak kalacağı hakkında da açıklamalar yapan kulüp doktoru, ''Vida'nın birkaç gün dinlenmesi gerekiyor. Ardından durumuna bakacağız. Pazar günü oynanacak Shakthar maçında oynama olasılığı %50 gözüküyor'' dedi.

Siyahlabeyaz