Cenk Tosun'dan UEFA resmi sitesine çarpıcı açıklamalar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Tosun'dan UEFA resmi sitesine çarpıcı açıklamalar...

Share This

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle Avrupa'nın sayılı oyuncuları arasına giren yıldız forveti Cenk Tosun, UEFA'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz |  İşte o açıklamalardan bazıları...


"Ailemden ayrı kalmak benim için çok zordu. Çünkü onlarla olan iletişimim çok kuvvetliydi. Bu yüzden Frankfurt'tan, Gaziantep'e geliş sürecimde biraz korktuğumu söyleyebilirim."

"Her zaman Beşiktaş'ta oynamak istemiştim. Beşiktaş dışında 2 büyük takım daha beni istedi ama benim tercihim Beşiktaş oldu."

Hiçbir zaman gitmeyi düşünmedim
"Beşiktaş'a geldiğimde Demba Ba ve Mario Gomez gibi yıldızlar vardı ve ben onlardan bir şeyler öğrenmek için çaba sarfettim. Hiçbir zaman bir kulüpten diğerine geçip, birinci santrfor olmak gibi bir tercihim olmadı. Benim her zaman hedefim kendimi geliştirmek olmuştur."

Temkinli olmalıyız
"Bu sezon oldukça deneyim kazanıyoruz. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde kritik anlar kaderimizi belirlemişti. Öne geçip, sonlara doğru goller yiyorduk. Şimdi bunun önüne geçiyoruz. Elbette büyük hayallerimiz var. Ancak böyle önemli bir organizasyondaysanız, daha temkinli olmanız gerekir. Biz de böyle değerlendiriyor ve olaylarla maç maç bakıyoruz. "

Siyahlabeyaz