Kompleksli "Avrupa duy sesimizi" tezahüratı Beşiktaş sayesinde yok artık! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kompleksli "Avrupa duy sesimizi" tezahüratı Beşiktaş sayesinde yok artık!

Share This

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde ilk dört maçta 10 puan elde etmesinin yankıları sürüyor. Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol'a göre Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin önemli bir aktörü haline geldi.


siyahlabeyaz | Kara Kartal, G Grubu'nda oynadığı dördüncü maçta Monaco'yla 1-1 berabere kalırken 10 puanla liderliğini sürdürdü. Son 16 turu için, Beşiktaş'a son iki maçtan alacağı 1 puan yetecek.


NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi isimli programda konuşan Demirkol, Şenol Güneş'in ekibinin, futbolseverleri beraberliğe sevindirmeyen bir standarda alıştırdığını savundu.

Demirkol şunları söyledi:
"Biz senelerce Avrupa'da başarılı olurken hep bir tezahürat vardı. Kompleksli bir tezahürat: Avrupa Avrupa duy sesimiz, işte bu Türklerin ayak sesleri!" diye. Galatasaray finale kaldığında bile bunu bağırıyorduk.

Beşiktaş'ın kadrosu ve teknik heyeti başka bir şey anlatıyor. Bunlar, Avrupa'ya sesini duyurma çabasındaki kompleksli adamlar değiller. Bunlar Avrupa'daki o sahnenin temel bir parçası. Dışında değiller, içindeler."

Beşiktaş, Avrupa'ya sesini duyurmaya çalışmıyor, Avrupa'ya değer katıyor. Hakemle, organizasyonla didişmeden, oyununu oynayıp, keyif alıp işini yapıyor. Tam bir aktör. Beşiktaş, bir Şampiyonlar Ligi aktörü. En büyük kazanım bu. Üç puanlardan, paralardan daha büyük bir kazanım bu. Yurt dışında böyle piyasa yaratırsın. Sen Avrupa'nın bir parçasısın, Şampiyonlar Ligi seyircisi seni seyretmekten keyif alıyor. Bu çok büyük bir kazanım. Tebrik etmek lazım."

Kaynak : Goal.com